Gyümölcstorta receptek

Almás túrótorta

Alma és túró együtt. Ez már majdnem világbéke! És ha magamnak sütöm, bennem biztosan béke lesz. Meg abban is, aki megkóstolja, legalább arra a kis időre...

Ananászos túrótorta

Ananász és túró együtt. Ez már majdnem világbéke! És ha magamnak sütöm, bennem biztosan béke lesz. Meg abban is, aki megkóstolja, legalább arra a kis időre...

epres túrótorta
Epres túrótorta

Eper és túró együtt. Ez már majdnem világbéke! És ha magamnak sütöm, bennem biztosan béke lesz. Meg abban is, aki megkóstolja, legalább arra a kis időre...

Gyors francia almatorta

Gyorsan elkészül, mert mirelit linzertészta az alapja, de a krémes almás töltelék almaszeletekkel, na, az már alkotó energiát kíván, az már igazi művészet.

Gyors francia banántorta

Gyorsan elkészül, mert mirelit linzertészta az alapja, de a krémes banános töltelék likőrben pácolt banánkarikákkal, na, az már igazi művészet.

Gyors francia citromtorta

Gyorsan elkészül, mert mirelit linzertészta az alapja, de a krémes citromtöltelék likőrben pácolt citromkarikákkal, na, az már igazi művészet.

Gyors francia epertorta

Gyorsan elkészül, mert mirelit linzertészta az alapja, de a krémes epres töltelék eperdarabkákkal, na, az már igazi művészet.

Gyors francia körtetorta

Gyorsan elkészül, mert mirelit linzertészta az alapja, de a krémes körtés töltelék körteszeletekkel, na, az már igazi művészet.

Gyors francia málnatorta

Gyorsan elkészül, mert mirelit linzertészta az alapja, de a krémes málnás töltelék málnadarabkákkal, na, az már alkotó energiát kíván, az már igazi művészet.

Gyors francia narancstorta

Gyorsan elkészül, mert mirelit linzertészta az alapja, de a krémes narancsos töltelék narancskarikákkal, na, az már igazi művészet.

Gyors francia szedertorta

Gyorsan elkészül, mert mirelit linzertészta az alapja, de a krémes szedres töltelék szederdarabkákkal, na, az már alkotó energiát kíván, az már igazi művészet.

Részeg körtés torta

A részeg körtés tortától senki nem lesz részeg, de azért gyerekeknek ne ezt süssük Gyereknapra... :D Máskülönben nagyon finom, pikáns ízű torta.

gyümölcstorta

Sülhet ki almából, eperből is olyan, amit formája, tésztája, krémje okán tortának nevezünk, s akkor már gyümölcstortának, hisz mindkettő jelenléte egyértelmű.

A gyümölcstorta az a torta - míly meglepő - amelynek gyümölcs van tetején, krémjében, tésztájában, vagy ehéromban egyszerre, tehán igen-igen gyümölcsös. Ez még nen tévessze meg a karcsúsodásra hajtókat, merthogy tészta is, krém is van benne bőven, és a gyümölcs gyümölcscukra is csak cukor, még ha természetes is, fehérje nélkül üt, viszont ha az a tészta olyan tészta, az a krém olyan krém, na és persze az a gyümölcs olyan gyümölcs, akkor a gyümölcstorta bizony maga a megtestesült édes-krémes vitaminbomba.