Húsétel receptek
A Cordon bleu, azaz a francia Kék szalag klasszikus borjhús étel, de a panírjával nem szentségtörés játszani. Ez itt egy mandulás változat.
A Cordon bleu, azaz a francia Kék szalag klaszikus borjhús étel, de a panírjával nem szentségtörés játszani. Ez itt egy parmezános változat.
Ez egy sajtos-húsos változat olajosmaggal, de ami azt illeti, kiadós salátareceptekből kifogyhatatlan vagyok. A diós-camembert-es csirkesaláta havi 1x minimum.
A dióval és camembert-el sült karaj pont olyan sokat ad, amennyit a neve sejtet... Érdemes kipróbálni!
A fokhagymás-tejfölös csirkepaprikást én egész csirkecombból és csirkeszárnyból főzöm. Galuskával, ecetes uborkasalátával tálalom.
A frankfurti leves lényege a káposzta, meg a virsli, de azért más finomság is kerülhet bele, hogy még finomabb legyen. Ebben több a zöldség és a hús is.
A zúzapörkölt egyszerű étel, a zúza pedig szinte zsírtalan hús. A lecsós zúzapörkölt változat kiadósabb, főleg füstölt szalonnával készítve.
Ha maradt csonté korábbról, akkor szeretem főzni a tejfölös csirkét, mert az adja meg az ízét. És mindig egész csirkecombból, hogy puha maradjon a hús.
A mustár pikáns ízt add ennek a tejfölös csirkének. Mi spagettivel esszük, de a tepsiben sült mustáros-tejfölös csirke finom rizzsel vagy nokedlivel is.