Tepsiben sült mustáros-tejfölös csirke
A mustár pikáns ízt add ennek a tejfölös csirkének. Mi spagettivel esszük, de a tepsiben sült mustáros-tejfölös csirke finom rizzsel vagy nokedlivel is.
A(z) tepsiben sült mustáros-tejfölös csirke elkészítése
A csirkemellett vágd fel négy egyenlő részre.
A bőrtelen csirkéket jól dörzsöld be vegetával, ne hagyj ki egyetlen porcikát sem.
Önts, és oszlass el olajat egyenletesen egy tepsiben, aztán fektesd bele a csirkehúst.
Keverd össze a tejfölt és a mustárt egy kis tálban, majd pedig egyenletesen oszlasd el a húson.
Fedd le a tepsit alufóliával, és tedd a 200 fokosra előmelegített sütőbe.
3/4 óra alatt megpuhul, akkor vedd le róla az alufóliát, és még 1/4 órát tedd vissza a sütőbe, ha van grillező programod, akkor arra, mert pirulni teszed vissza ekkor.
Mi spagetti tésztával és kovászos uborkával szeretjük, de finom rizzsel is vagy nokedlivel.