Duplakókuszos kókuszkocka
A duplakókuszos kókuszkocka igazán egyszerű sütemény, kezdő háziasszonyoknak is sikerélményt ad. A plusz kókusz a piskótatésztában, plusz élvezetet nyújt.
A(z) duplakókuszos kókuszkocka elkészítése
Egy tálban összekeverjük a tészta összes alapanyagát.
Egy sütőpapírral kibélelt tepsibe beleöntjük a tésztát.
170 fokos sütőben 20 perc alatt megsütjük, és majd még melegen kockákra vágjuk.
Amíg sül a tészta, addig a csokimáz alapanyagait (a kókuszreszeléket ne tegyük bele!) keverjük össze egy kisebb lábasban, és lassú tűzön, folyamatos kevergetés mellett főzzük fel.
Ha kész a máz, és megsült a tészta, mártsuk bele a piskótakockákat egyesével előbb a csokiba, aztán a kókuszreszelékbe, és hempergessük meg benne többször is, hogy jó sok kókuszt magára szedjen.