Kókuszos-mogyorós csemege
A kókuszos-mogyorós csemege pillanatok alatt elkészíthető, habkönnyű édesség, gazdag ízvilággal. Aki kezdő a konyhában, annak is sikerélmény.
A(z) kókuszos-mogyorós csemege elkészítése
A 7 tojás fehérjét a cukorral és a vaníliás cukorral kemény habbá verjük.
Hozzákeverjük a kókuszreszeléket, aztán apránként adagolva belekeverjük a sütőporos lisztet.
Egy közepes tepsit kivajazunk és lisztezünk (helyette sütőpapírt is használhatunk), a sütőt előmelegítjük 180 fokra, és a tésztát egyenletesen eloszlatjuk a tepsiben, majd kb. 20 perc alatt készre sütjük.
Amikor megsült, egy tiszta konyharuhára borítjuk, majd átfordítjuk egy tálcára.
A krémhez a pudingport a tejjel a szokásos módon felfőzzük, amikor langyos hozzáadjuk a tojások sárgáját, a margarint, a porcukrot, a vaníliás cukrot és a feketekávét. Az egészet elektromos habverővel alaposan összekeverjük.
Amikor készen van, egyenletesen rákenjük a kókuszos tésztára, végül étcsokoládét reszelünk a tetejére, és néhány órára a hűtőszekrénybe tesszük. Isteni finom!! :) Jó étvágyat hozzá! :)