Csokigolyós kókuszkocka

A csokigolyós kókuszkocka igazán egyszerű sütemény, kezdő háziasszonyoknak is sikerélményt ad. A hőre nem olvadó csokigolyók a piskótatésztában..., hmmm.

A(z) csokigolyós kókuszkocka elkészítése

Egy tálban összekeverjük a tészta összes alapanyagát.

Egy sütőpapírral kibélelt tepsibe beleöntjük a tésztát.

170 fokos sütőben 20 perc alatt megsütjük, és majd még melegen kockákra vágjuk.

Amíg sül a tészta, addig a csokimáz alapanyagait (a kókuszreszeléket ne tegyük bele!) keverjük össze egy kisebb lábasban, és lassú tűzön, folyamatos kevergetés mellett főzzük fel.

Ha kész a máz, és megsült a tészta, mártsuk bele a piskótakockákat egyesével előbb a csokiba, aztán a kókuszreszelékbe, és hempergessük meg benne többször is, hogy jó sok kókuszt magára szedjen.