Vega Cézár-saláta
Egyik kedvenc főztöm a csirkés Cézár-saláta. Na ez annak a vega változata, a barátnőm miatt. Előnye, hogy fele idő alatt összedobható. A parmezán ezen is üt.
A(z) vega Cézár-saláta elkészítése
A fejessalátát csíkokra vágom. Üvegtálba teszem. Ebbe megy majd az egész saláta.
A paradicsomot és az uborkát felkarikázom, a karikákat negyedcikkere vágom. Mennek bele az üvegtálba.
A mártáshoz külön tálban összekeverem a majonézes ezersziget salátaöntetet a tejszínnel és a joghurttal. Kevés olívaolajat is csepegtetek hozzá. Ha kell, sózom is, ez az ezersziget fajtájától függ. Mehet rá a salátára.
A parmezánból krumplihámozóval leheletvékony forgácsokat szelek, és a saláta tetejére szórom.