Csirkés spagetti zöldborsós-tejszínes raguval
Ha könnyű tésztaételre vágyik a családi többség, ezt a receptet gyakran főzöm: csirkés spagetti zöldborsós-tejszínes raguval.
A(z) csirkés spagetti zöldborsós-tejszínes raguval elkészítése
A csirkemellfiléket felkockázom, kevés olajon ugrálósra pirítom egy lábasban.
Leveszem a tűzről, megszórom apróra vágott petrezselyemmel, meg is sózom.
Rászórom a 4 marék zöldborsót.
Felöntöm az egészet 1 liter főzőtejszínnel és 0,5 liter tejjel.
Visszateszem a tűzre, és puhára főzöm a csirkét a tejszínes tejben.
Közben odateszem főni a tésztát, forró, olajos, enyhén sós vízben.
A fenyőmagokat egy kis serpenyőben karamellszínűre pirítom, és tálalásig félrerakom.
Ha a csirke megpuhult, belekanalazok 2 evőkanál étkezési keményítőt, és azzal is összeforralom.
Tálaláskor a spagetti tésztára szedem a zöldborsós-tejszínes csirkeragut.