Petrezselymes tojáskrém

A petrezselymes tojáskrém az egyik legfinomabb szendvicskrém szerintem, én még Húsvét tiszteletére is szoktam belőle készíteni. Csípősen is, de ez nem csíp.

A(z) petrezselymes tojáskrém elkészítése

Tojásszeletelőbe hosszába, majd keresztbe fordítva a tojásokat vágd fel őket kiskockákra, az eredményt szórd egy tálba.

A friss petrezselymet vágd fel apróra, és szórd meg vele a tojást.

Csiptenyi sóval, fokhagymaborssal fűszerezd meg ezeket.

Önts rá olívaolajat, és óvatosan keverd össze az egyveleget úgy, hogy ne nagyon nyomd szét a tojáskockákat.

Végül öntsd nyakon az egészet majonézzel, és azzal is forgasd egybe.

Kész.

Pirítósra kenve vagy friss kenyérre kenve egyaránt mennyei.