Csirkés spagetti zöldborsós-tejszínes raguval

Ha könnyű tésztaételre vágyik a családi többség, ezt a receptet gyakran főzöm: csirkés spagetti zöldborsós-tejszínes raguval.

A(z) csirkés spagetti zöldborsós-tejszínes raguval elkészítése

A csirkemellfiléket felkockázom, kevés olajon ugrálósra pirítom egy lábasban.

Leveszem a tűzről, megszórom apróra vágott petrezselyemmel, meg is sózom.

Rászórom a 4 marék zöldborsót.

Felöntöm az egészet 1 liter főzőtejszínnel és 0,5 liter tejjel.

Visszateszem a tűzre, és puhára főzöm a csirkét a tejszínes tejben.

Közben odateszem főni a tésztát, forró, olajos, enyhén sós vízben.

A fenyőmagokat egy kis serpenyőben karamellszínűre pirítom, és tálalásig félrerakom.

Ha a csirke megpuhult, belekanalazok 2 evőkanál étkezési keményítőt, és azzal is összeforralom.

Tálaláskor a spagetti tésztára szedem a zöldborsós-tejszínes csirkeragut.