Csípős petrezselymes tojáskrém

A petrezselymes tojáskrém az egyik legfinomabb szendvicskrém szerintem, én még Húsvét tiszteletére is szoktam belőle készíteni. Csípősen is, és csíp is.

A(z) csípős petrezselymes tojáskrém elkészítése

Tojásszeletelőbe hosszába, majd keresztbe fordítva a tojásokat vágd fel őket kiskockákra, az eredményt szórd egy tálba.

A friss petrezselymet vágd fel apróra, és szórd meg vele a tojást.

Csiptenyi sóval, őrölt feketeborssal fűszerezd meg ezeket. Apró kockákra vágva szórd rá a szárított pirospaprikákat is, magostul.

Önts rá olívaolajat, és óvatosan keverd össze az egyveleget úgy, hogy ne nagyon nyomd szét a tojáskockákat.

Végül öntsd nyakon az egészet tormás majonézzel, és azzal is forgasd egybe.

Kész.

Pirítósra kenve vagy friss kenyérre kenve egyaránt mennyei. Igaz, pokolian csíp is.